Draguignan’da Abdullah Öcalan'ın kitapları dağıtıldı

Fransa’daki Kurdistanlı Gençler (CKF) Draguignan’da bir okul önünde Kürt Halk Önderi Abdullah Öcalan’ın kitaplarının yer aldığı stant açarak, kitap okuma etkinliği gerçekleştirdi, 60’a yakın kitap ve 250 civarında broşür dağıttı.

Fransa’daki Kurdistanlı Gençler (Ciwanên Kurdistanî ên li Fransa-CKF), “Abdullah Öcalan’a Özgürlük, Kürt Sorununa Çözüm” hamlesi kapsamında bir lise okulu önünde stant açtı.

Kürt Halk Önderi Abdullah Öcalan’ın kitaplarını lise öğrencilerine ve öğretmenlere tanıtmak amacıyla açılan stantta, sesli okuma gerçekleştirildi. Öğretmenler, öğrenciler ve çevredeki insanlar tarafından yoğun ilgi gören stantta 60’a yakın kitap ve 250 civarında broşür dağıtıldı.

Gençler ayrıca İmralı işkence sisteminde esir tutulan ve kendisinden 37 aydır haber alınamayan Abdullah Öcalan hakkında bilgilendirmelerde bulundu.

Etkinliklerinin amacının Abdullah Öcalan’ın kitaplarını tüm dünyaya tanıtmak olduğunu belirten gençler, ortaya koyduğu alternatif yaşam modelinin tüm dünya halkları tarafından bilinmesi gerektiğini vurguladı.