TJK-F ve CDK-F: Köln yürüyüşü tarihi önemde, mutlaka katılalım

TJK-F ve CDK-F, Köln yürüyüşüne çağırarak, "Bu yürüyüş tarihi önemdedir. Hepimiz bu özgürlük kervanında yerimizi almalıyız" dedi.

TJK-F-CDK-F tarafından yapılan yazılı açıklamada, zindanlardaki açlık grevleri, Adalet Nöbetleri ve Büyük Özgürlük Yürüyüşü selamlandı.

Açıklamada, "Avrupa sahasında tüm dünyaya yayılan Önderliğimize özgürlük kampanyası dostlar ve önderliğimizin yoldaşları vesilesi ile yüksel bir tempoyla başlamıştır. Kuzey Fransa'da başlatılan, 25 kentte 25 eylemci ile 25 günlük yürüyüşümüz olumlu bir etki yaratmıştır. 17 Şubat'ta Almanya'nın Köln kentindeki yürüyüş tarihi bir öneme sahiptir" denildi.

Açıklamada şunlar da belirtildi: "17 Şubat'ta faşist TC ve destekçilerine karşı herkes alanlara çıkmalıdır. Köln'de yüz binlerin sesine ses katarak hamlemizi üst merhaleye taşıyalım. Kurumlarımızın bulunduğu her alanda otobüsler Köln'e bu akşamdan itibaren hareket edecek. Yine özel araçlarıyla yüzlerce araç, binlerce Kurdistanlı yurtseverimiz Köln'e gelecektir. Hepimiz bu özgürlük kervanında onurlu yerimizi almalıyız."