Zürih’te Kürt Halk Önderi Abdullah Öcalan için stand

TCŞ ve TekoJIN üyesi gençler İsviçre’nin Zürih kentinde 4 Nisan etkinlikleri kapsamında Kürt Halk Önderi Abdullah Öcalan’ın kitaplarının olduğu stant açarak, kitap okuma etkinliği gerçekleştirdi.

4 NİSAN ETKİNLİKLERİ

TCŞ (Tewgera Ciwanên Şoreşger) ve TekoJIN (Jinen Ciwanên Tekoşer) üyesi gençler Kürt Halk Önderi Abdullah Öcalan’ın doğum günü vesilesiyle kitap standı açtı.

Abdullah Öcalan’ın kitaplarını Zürih halkına tanıtmak adına kitap etkinliği düzenleyen gençler, kitaplarda yer alan ‘özgür erkek ve özgür kadın’ konulu değerlendirmeleri okudu.

Kürt Halk Önderi Abdullah Öcalan üzerindeki ağırlaştırılmış mutlak tecrit hakkında bilgilendirme afişi dağıtan gençler, “Önder APO’ya Özgürlük Kürt Sorununa Demokratik Çözüm” hamlesini büyütme çerçevesinde 4 Nisan’ı kutladı.

Bu temelde bir araya gelen gençler kitap okuma etkinliklerinin amacının, Zürih halkının Abdullah Öcalan’ın kitapları ile tanışması ve Kurdistan’lı gençlerin bu kitapları okuyarak bu tarihi süreçte, önderlik gerçeği ile Özel Savaş Politikalarını boşa çıkarmak olduğunu belirtti.

Kitap okuma etkinliği “Bijî Serok APO”, “Rojbuna Tê Piroz Be Ey Serok” sloganları ile sona erdi.