İzmir, Şırnak ve Urfa'da polis terörü: Çok sayıda gözaltı var

Urfa'nın Ceylanpınar ve Şırnak'ın Beytüşşebap ilçeleri ile İzmir'in üç ilçesinde düzenlenen ev baskınlarında çok sayıda kişi gözaltına alındı.

Alınan bilgilere göre Urfa’nın Ceylanpınar ilçesine bağlı Yukarı Doruklu Mahallesi’nde bu Salı sabahı evlere baskınlar düzenlendi.

CEYLANPINAR'DA 3 GÖZALTI

Basınlarda Zeynep Dağtekin ve Ali Dağtekin’in (17) yanı sıra ismi öğrenilemeyen bir kişi gözaltına alındı. Gözaltı gerekçeleri öğrenilemedi. Her üç kişi sağlık kontrolünün ardından Urfa İl Emniyet Müdürlüğü TEM Şubesi’ne götürüldü.

ŞIRNAK'TA 5 GÖZALTI

Şırnak’ın Beytüşşebap ilçesinde sabah saatlerinde bir çok eve baskın düzenlendi, 5 kişi gözaltına alındı. Urfa’da olduğu gibi gözaltılara gerekçe gösterilmedi.

İZMİR'DE EV BASKINLARI

Türk polisi, İzmir’in üç ilçesinde bir çok eve baskın düzenledi. Baskınlar sabah saat 05.00 sıralarında gerçekleşti. Bornova, Menderes ve Konak ilçelerinde düzenlenen ev baskınlarına bir “ihbar” gerekçe gösterildi.

Baskınlarda çok sayıda kişi gözaltına alınırken, ismi öğrenilenler şöyle: Salih Aydın, Ferdi Kadan, Vahit Sayan, Mehmet Şerif Salman.