CİK’ten saldırılara tepki

Türk devletinin saldırılarına tepki gösteren Kürdistan İslam Toplumu, “Kobanê de annelerimizi, bacılarımızı evlerinde bombalıyorlar. Şeladize ve Konemasi’de çocuklarımızı ve gençlerimizi bombalıyorlar” dedi.

Yazılı bir açıklama yapan Kürdistan İslam Toplumu, şunları belirtti: “Tarihin akışını durdurmuş, zalim Dehak’ı devirmiş ve Ortadoğu ya nefes aldırmış, Med İmparatorluğu komutanı olan Keyaser’in torunları uyanın!

Ortadoğu da adaleti emperyalistlere de öğretmiş Büyük komutan Selahaddini Eyyubi’nin torunları uyanın!

Şeyh Said’in, Saidi Kurdi’nin büyük mücahidlerin, şeyhlerin ve alimlerim milleti olan Kürtler uyanın!

Dinlere, medeniyetlere ve insanlığa beşiklik etmiş coğrafyanın çocukları uyanın!

Milletimizin soykırımına yemin etmiş münafık Erdoğan, yeşil ve kızıl Kemalistler, ırkçı, zalim ve müstekbirler, kana doymayan vampirler, milletimizi her gün katliamdan geçiriyorlar. Kürtçe konuşan ve klam söyleyen insanlarımızı acımasızca katlediyorlar, siyasetçilerimizi.

Hapishanelerde çürütüyorlar. Camilerimizi, mezarlıklarımızı, medreselerimizi yakıp yıkıyorlar.

Güney, Kuzey, Batı ve Doğu demeden her yerde bizleri katlediyorlar.

İşte Kobanê de annelerimizi, bacılarımızı evlerinde bombalıyorlar. Şeladize ve Konemasi’de çocuklarımızı ve gençlerimizi bombalıyorlar. Kürdistanı baştan başa yakıyorlar. Dilimizi, dinimizi, mezhebimizi ortadan kaldırıyorlar. Hepimizin gözleri önünde bir milleti yok etmeye çalışıyorlar. Amerika ve Rusya ile ortak hareket ediyorlar, onların izni ve müsaadesi ile bu vahşeti gerçekleştiriyorlar.

Bu soykırıma karşı Kürt milleti topyekun kıyama kalkmalıdır. Kimin elinden ne geliyorsa bugün, şimdi yapmalıdır yarın çok geç olacaktır.

Bu katliam ve soykırım karşısında susan ve mücadele etmeyen her kes Allah ve İnsanlık karşısında günahkar ve sorumludur. Soykırım karşısında sessiz kalarak, hareket etmeyenler ruzi mahşerde her iki elimiz yakanızda olacaktır. Şimdide onların yakasına yapışacağız. Bu sadece bir partiye veya örgüte karşıdır diyen aptallar ve onların konuşmalarına inanan ahmaklar, uyanın bir millet soykırımdan geçiriliyor.

Gün ittifak ve birlikte bu vampirlere karşı mücadele etme günüdür.

Gün dedelerimize, şehitlerimize, milletimize ve kutsal topraklarımıza layık olma günüdür.

Gün Allah’ın zalime karşı mücadele edin emirlerini yerine getirme günüdür.

Gün bu barbar yönetimleri İslam aleminden kovma ve hak ettikleri yere geri gönderme günüdür. Gün İslam aleminin ve İslam coğrafyasının kalbine saplanmış zehirli ve fitne hançeri olan Türk İslamcı münafıkların yenilgiye uğratılarak, İslam alemi ve Kürdistan’a adaletin, refah ve huzurun yerleştirilmesi için mücadeleyi kazanma günüdür.”