DEM Parti İnegöl ilçe binasına saldırı

DEM Parti İnegöl ilçe binasına saldırı düzenlendi. Partinin Bursa Belediyesi Eşbaşkan Adayı İhsan Seylan, “Saldırılar kararlı mücadelemizden bizi asla yıldıramaz” dedi.

Halkların Eşitlik ve Demokrasi Partisi (DEM Parti) İnegöl ilçe binasına saldırı düzenlendi. Saldırı esnasında ilçe binasının dışında bulunan bir parti üyesi de saldırgan tarafından baltayla kovalandı.  

Saldırıya ilişkin sanal medyadan açıklama yapan DEM Parti Bursa Belediyesi Eşbaşkan Adayı İhsan Seylan, “Bursa- İnegöl ilçe binamıza yapılan saldırıyı şiddetle kınıyoruz. Türkiye’nin her yerinde kendi adaylarımızla seçime girdiğimiz süreçle birlikte Bursa- İnegöl ilçe binamıza yapılan saldırı DEM Parti’ye karşı duyulan korkunun bir göstergesidir. Bu saldırılar kararlı mücadelemizden bizi asla yıldıramaz. Bir gün önce coşkulu bir şekilde aday tanıtımını yaptığımız seçim startını verdiğimiz binaya saldırının düzenlenmiş olması faşist blokun karanlık planlarını göstermektedir. Bu saldırıların beslendiği kaynağı çok iyi biliyoruz. Siyasi iktidarın ve ana muhalefet partisinin bu çirkin saldırıyı kınayarak seçimin demokratik bir ortamda geçmesine yönelik samimiyetin göstergesi olacaktır. Halkımızı sağduyuya davet ediyoruz. Provakasyonlarla seçim çalışmalarını baltalamak isteyenlere prim vermeyelim. Kararlı bir şekilde çalışmalarımıza devam edeceğiz” dedi.