Efrîn'deki işbirlikçilere sert uyarı: Hesap gününüz geldi!

Zeytin Gazabı Eylem Odası, Efrîn’deki işgalciler ile iş birliği yapanları uyararak, çok sert hesap sorulacağını belirtti.

Zeytin Gazabı Eylem Odası, Efrîn’i talan eden işgalci Türk devleti ve bağlı çete grupları ile işbirliği içerisinde halka zulmeden ajanları uyardı.

'ÇOK SERT HESAP SORACAĞIZ!'

Eylem Odası, açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

“Efrîn’deki işgalci Türk devleti ve bağlı çete gruplarına yönelik ilk eylemimizde, işgalciler ile iş birliği içerisinde olan ajanları uyarmıştık. İlk eylemimizin üzerinden geçen 80 günün ardından işbirlikçi hainleri tekrardan uyarıyoruz: Hainliği artık bırakın, ey köleler. Hesap günü artık gelmiştir ve tarihin kirli sayfalarında yer alacaksınız. Bu ihanetiniz ile halkımızın iradesini kıracağınızı mı sanıyorsunuz? Savaşçılarımızın mermilerinden korunabileceğinizi mi sanıyorsunuz? Yaptığınız ahlaksızlıklardan haberdar olmadığımızı mı düşünüyorsunuz? Sırtınızı dayadığınız çetelere, işgalcilere dönüp bir bakın. Nasıl da bir bir ölüyorlar. Ancak sizin hesabınız bu çetelerinkinden çok daha sert olacak.

Son dönemlerde ajan ve işbirlikçi faaliyetleri ifşa olmuş kimi hainler, güçlerimiz ile ilişki kurmak istemiştir. Bu hainler hem güçlerimiz hem de işgalciler ile aynı ilişkileri yürütebilmeyi hayal etmiştir. Bu hainler, bu şekilde güçlerimizi kandırıp darbelemeyi hedeflemiştir. Ancak bu girişimlerinin başarıya ulaşması mümkün değildir. Bu hainlere savaşçılarımız tarafından en sert şekilde hesap sorulacaktır.

'BİR AN ÖNCE VAZGEÇİN' UYARISI

Bu temelde, hainlere tekrardan kirli emellerden bir an önce vazgeçme çağrısı yapıyoruz. Savaşçılarımızın bu hainlerle cezalandırmak dışında bir ilişki geliştirmesi mümkün değildir. Hainlerin önünde iki yol var. Ya kirli emellerinden bir an önce vazgeçerler ya da çeteleri gibi tarihin kirli sayfalarında yer alırlar.”