HBDH milisleri istihbarat toplamak için kullanılan bir aracı yaktı

HBDH Şehit Helmet (Diyar Xerib) Milisleri, Adana’da “ajanlık yapan” bir kişiye ait aracı yaktıklarını duyurdu.

Yazılı bir açıklama yapan Halkların Birleşik Devrim Hareketi (HBDH) Şehit Helmet (Diyar Xerib) Milisleri, 24 Haziran günü saat 04:00 civarında Adana Seyhan’da, “faşist devlete ajanlık yapan A. Ö." isimli şahsa ait aracı yaktıklarını duyurdu.

Açıklamada, “Söz konusu araç, faşist istihbaratın ortam dinlemesi için kullandığı doblo/kangoo tarzı sivil bir ticari arabadır. Milislerimiz, her türlü tehlikeyi göze alarak, bizzat bu ortam dinleme cihazları aracın içindeyken eylemi gerçekleştirdiler” denildi.

Açıklamada devamla şunlar belirtildi: “Devlete muhbirlik yapan, ajanlık yapan herkes bilsin ki, halk düşmanlığına devam ederseniz, hedefimiz yalnızca araç ve gereçleriniz olmayacak. Şimdilik araçlarınızı yakıyoruz. Bir sonraki hedefimiz doğrudan siz olacaksınız. Bundan sonra devlete, işkenceci polise, MİT’e muhbirlik ve ajanlık yapan herkes, yaptıkları alçaklığın sonunu bir kez daha düşünmelidir. Birleşik devrimimizin ateşi, tüm bu pislikleri yakıp kül etmeye yeter!

Düşmanın tehditleri, baskıları, esip-gürlemesi kimseyi yanıltmasın. Gerçekte korkudan dizleri titriyor. Halklarımızın öfkesinin ateşi hepsini yakıp kül edecek, bunun için korkuyorlar. Gerillamızın kahraman direnişi, faşist çetelerin tüm savaş azmini alıp götürüyor, ondan korkuyorlar. Medya Savunma Alanları’nda kendi cenazelerini uçurumlardan atacak kadar çökmüş durumda moralleri. Sokakta isyanını haykıran işçiden, esnaftan korkuyorlar. Evlatlarının akıbetini aramaktan vazgeçmeyen Cumartesi Anneleri’nden korkuyorlar. Karda, kışta, kavurucu sıcakta adalet nöbeti tutan Emine Şenyaşar’dan korkuyorlar.

Bu yüzden tekrar tekrar söylüyoruz. Düşman gerçekte güçsüzdür. Güçlü olan halklarımızın mücadelesidir, birleşik devrimimizdir. Gençler, emekçiler, düşmana anladığı dilden konuşmak için HBDH saflarına katılın. Milislerimizin saflarına gelin. Bu yangını büyütelim.

Ölümsüzlerimizin kahraman mücadelesi, bize yol göstermeye devam ediyor. Onların izinde zafere kadar yürüyeceğiz.”