YJA STAR gerillaları: Bu topraklar, bu dağlar bizimdir

YJA STAR gerillaları, Türk ordusunun Güney Kürdistan işgalinin genişletmek için sürdürdüğü saldırıyı da boşa çıkaracaklarını belirterek, “Bu topraklar, bu dağlar bizimdir, toprağımız namusumuzdur” dedi.

Cenga Heftenîn Hamlesi, kış koşullarının zorluklarına rağmen büyük bir iddia ve kararlılıkla sürüyor. 

Heftenîn alanında Türk işgalciliğine karşı savaşan gerillalar, ANF’ye konuştu. YJA STAR gerillası Arîn Hîlvan, işgalcilerin Kürdistan topraklarında, dağlarında yaşamasına müsaade etme kararlılıklarını vurgulayarak, “Bu topraklar bizim, bu dağlar bizimdir, toprağımız namusumuzdur. Ülkemizi işgalcilerden korumak bizim görevimizdir. En büyük gücümüzü Önderlik ve şehitlerden alıyoruz” dedi.

PENÇE 3’Ü DE KIRIYORUZ

Hiçbir fedakarlıktan kaçınmayacaklarını belirten Hîlvan,  Cenga Heftenîn Hamlesi ile Türk ordusunun ‘Pençe 3’ adını verdiği işgal saldırısını da bertaraf edeceklerini söyledi. Viyan, Çiçek ve Amaralar’ın ruhuyla Türk ordusunun üzerine gittiklerini ve bunu sürdüreceklerini kaydeden Hîlvan, “Gerilla, faşist düşmana kabusu olmayı sürdürecek” diye konuştu.

NE KÜRTLER NE DE GERİLLASI BİTER

YJA STAR gerillalarından Rûken Ezdan, Türk devletinin tüm savaş gücüyle saldırdığını, gerillayı bitereceğin dair propagandayla kendini kandırdığını söyleyerek, şunları ifade etti: “Aslında kendi sonunun hazırlıyor. Ne yaparsa yapsın Kürt halkını da gerillasını da bitiremez. İddia ve kararlılığımız her zamankinden daha güçlüdür. Sürece cevap olmak için hiçbir şeyden kaçınmayacağız.”