İntikam Birimi'den Türk polis aracına eylem

Şehit Sorxwin Roboski İntikam Birimi, Urfa’nın Birecik ilçesinde Türk polis aracına eylem düzenledi.

Şehit Sorxwin Roboski İntikam Birimi üyeleri, 10 Şubat günü Urfa’nın Birecik ilçesi Mezra mahallesinde seyir halindeki bir sivil polis aracına yönelik eylem gerçekleştirdi. Şehit Sorxwin Roboski İntikam Birimi’nce yapılan açıklamada, “işgalci polisleri molotoflarla etkili bir şekilde vurdu. Gerçekleştirdiğimiz eylem sonucunda polis aracı tamamen imha olurken ölü veya yaralı polis sayısı netleştirilemedi” denildi.

İntikam Birimi açıklamasında şunlar belirtildi:

“AKP iktidarına bağlı çukur medyası gerçekleştirdiğimiz eylemde işgalci Türk polisinin kayıplarını gizlemek için yalan haberler yayınlamıştır. Aracın sivil polislere ait olduğunu ve ölü yaralı polis sayısını gizlemeye çalışan AKP medyası yalan haberlerle gerçekleri kamuoyundan saklamaya çalışmıştır. Tüm Kürdistan halkı bilmelidir ki AKP medyası habercilik değil, özel savaş yürütmektedir. Bu nedenle halkımız AKP medyasnın servis ettiği hiçbir habere itibar etmemelidir.

Kürt katili, işgalci Türk polisini eylemlerimizle Kürdistan’dan def edeceğiz. Eylemlerimizle her an her yerde intikamımızı almaya, Önder Apo’ya uygulan İmralı işkence sistemini parçalara ayırıncaya dek eylemlerimize devam edeceğimizi belirtiyoruz.”