Amed'de gaspçı kayyumun iş makineleri yakıldı

Amed'de İntikâm Birimi tarafından gaspçı kayyumun iş makineleri yakıldı. Birim, halka saldıranları cezalandıracağı uyarısında bulundu.

Sakine Cansız İntikâm Birimi, Amed'in Sur ilçesinde Melik Ahmet Caddesi üzerinde, AKP-MHP iktidarına hizmet eden kayyuma ait iş makinelerine yönelik el yapımı patlayıcılarla eylem düzenledi. Eylemde 2 iş makinesi kullanılamaz hale getirildi.
İntikâm Birimi tarafından yapılan yazılı açıklamada, "Birimimizce tespit edilen ve eylem esnasında alanda bulunan 5 faşist kayyum şeflerinden 3'ü yaralanmıştır. Düşman her ne kadar kısa süre içerisinde alanı ablukaya almış olsa da birimimiz sağlam bir şekilde alanlarına ulaşmıştır" denildi.

'HALKA SALDIRAN KARŞILIĞINI ALACAK'

Açıklamada şu mesajlar da verildi:

"Faşist AKP-MHP rejimi halkın iradesine el koyarak, darbe yaparak, açık ve net bir şekilde iradesiyle halk düşmanlığı yapmaktadırlar.
Halkın değerlerine, malına, canına saldırmaktadırlar.
Daha geçen günlerde belediyeye bağlı zabıtalar, karton arabasıyla karton toplayan 12 yaşında küçük bir çocuğun önce arabasına el koymuş, sonra da küçücük çocuğa şiddet uygulamıştır.
Zabıtaların izlediği çizgi işbirlikçi, ihanetçi politikalardır. Bekçilere, polislere, faşist AKP-MHP rejimine açık bir şekilde hizmet etmektedirler.
Buradan açık ve net bir şekilde uyarımızdır; eğer bu halkın iradesine, halkın canına, malına saldırmaya devam edilirse hedefimiz olacaklar.
Her zaman ve her yerde faşizme, sömürgeciliğe karşı eylemlerimiz radikal bir çizgide devam edecektir."