AKP'nin sapığı da muteber!

Yargılandığı cinsel saldırı ve gasp davasında suçlu bulunarak 9 yıl hapis cezasına çarptırılan AKP'li Şeyhmuz Coşkun, serbest dolaşıyor.

Van’ın Özalp ilçesinde bir dönem AKP Gençlik Kolları Başkanı olan Şeyhmuz Coşkun yargılandığı cinsel saldırı ve gasp davasında suçlu bulunarak 9 yıl hapis cezasına çarptırıldı. Coşkun hakkındaki arama kararına rağmen yakalanmak istenmediği gibi AKP İlçe Başkanı Orhan Yıldırımçakar ile birlikte sosyal medyada fotoğrafları paylaşılıyor.

Şehmuz Coşkun, 2009'da cinsel saldırı ve gaspa karışmasının ardından AKP tarafından sürekli ödüllendirildi. Cinsel saldırı ve gasp suçuna rağmen Coşkun, adeta ödüllendirilerek AKP İlçe Gençlik Kolları Başkanlığına getirildi. Ardından Ankara Gençlik Kolları’nda görev yapan Coşkun, son olarak kayyum atanan belediyede göreve başladı.

DOLANDIRICILIK DA YAPTI

Coşkun, kendini ‘OHAL Komisyonu üyesi’ olarak tanıtarak işe iadeler için rüşvet almaya başladı. İlçede birçok kişiyi bu şekilde dolandıran Coşkun’un Başbakan Binalı Yıldırım, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak ile fotoğrafları bulunuyor.

CEZA ALDI AMA SERBEST

Partisi tarafından sürekli ödüllendirilen Coşkun, Özalp’ta süren tecavüz ve gasp davasında 9 yıl hapis cezasına çarptırıldı. Her ne kadar kayıplara karıştığı iddia edilse de Coşkun’un sosyal medya hesaplarından AKP Özalp İlçe Başkanı Orhan Yıldırımçakar ile kısa bir süre önce paylaştığı fotolar Coşkun’un korunduğunu gösteriyor.