Zeytin Gazabı Odası: Efrîn'de en az 25 çete öldürüldü

Zeytin Gazabı Eylem Odası, Efrîn merkezdeki eylemi üstlendi. Cebhet El Şamiye çete grubuna yönelik eylemde 25’i aşkın çete üyesinin öldürüldüğü açıklandı.

Zeytin Gazabı Eylem Odası, yaptığı yazılı açıklama ile Efrîn merkezde Cebhet El Şamiye çete grubuna yönelik eylemi üstlendi.  

Eylem Odası, “İşgalci Türk devleti ve bağlı çete gruplarının Efrîn’de halkımıza yönelik barbarca saldırıları karşısında güçlerimizin de direnişi büyümektedir. Güçlerimiz, daha kahramanca eylem tarzları ile Türk devleti çetelerine işledikleri suçların hesabını sormaktadır" dedi.

Açıklamada şu hususlara dikkat çekildi:

"Daha önce yaptığımız açıklamalarda Efrîn işgalinde parmağı olan ve rol oynayan herkesin güçlerimizin hedefinde olacağını belirtmiştik. Sözümüzü yerine getiriyoruz ve Efrîn’i çeteler için cehenneme çevireceğiz. Eylemlerimiz daha yeni başlıyor ve önümüzdeki süreçte artarak devam edecektir.

Savaşçılarımız, Cebhet El Şamiye çetelerinin askeri devriyelerinin geçtiği esnada merkezleri önüne bomba yüklü aracı patlattı. Patlamada en az 25 çete ölürken, bu sayı artabilir.

Eylemimiz, Türk devletinin top ve hava saldırılarında şehit düşen yoldaşlarımızın intikamı amacıyla gerçekleştirilmiştir. Türk devletinin bombardımanlarında bedenleri parçalanan kadın ve çocuklarımızı asla unutmayacağız. Bu eylem aynı zamanda çetelerin topraklarımızı kirletmesine bir cevaptır. Bugün ya da daha sonraki bir süreçte Efrîn elbette özgürleşecek.

Efrîn’deki çete grupları ve kente yerleştirilenlere bir kez daha Efrîn’den ayrılma çağrısı yapıyoruz, yoksa onlarında sonu bugünkü çeteler gibi olacaktır. Yine halen Efrîn’de bulunan halkımıza, zarar görmemeleri için işgalcilerin merkezlerinden uzak durma çağrısı yapıyoruz.

Halkımıza verdiğimiz sözü tutacağız ve direnişi yükselteceğiz. Düşman sadece ölüm ve intikam dilinden anlamaktadır. Düşman güçleri Efrîn’deki her zeytin tanesinin kurşun olup üzerlerine yağacağını unutmasın.”