Raco’da Ankara’ya çalışan bir çetebaşı öldürüldü

Zeytin Gazabı Eylem Odası, Efrîn’in Raco bölgesinde düzenledikleri bir eylemde Türk devletine bağlı Furqet El-Hemza çete grubundan Elî El-Ehmed isimli çetebaşının öldürüldüğünü açıkladı.

Yazılı bir açıklama yapan Zeytin Gazabı Eylem Odası, “Savaşçılarımızın Efrîn başta olmak üzere Kuzey Suriye’deki işgalci Türk devleti ve bağlı çete gruplarına yönelik etkili eylemleri sürüyor. Yaptığımız eylemler, Efrîn’in özgürleştirilmesi savaşının ilk adımlarıdır” dedi.

Eylem Odası, Efrîn’in Raco bölgesinde faaliyet yürüten savaşçılarının Türk devletine bağlı Furqet El-Hemza çete grubundan Elî El-Ehmed’i öldürdüğünü bildirdi.

Bu çetebaşının Türk devleti tarafından Hama’dan getirildiğini ve halka yönelik çok sayıda saldırıda yer aldığını belirten Eylem Odası, “Savaşçılarımız, yapılan soruşturma neticesinde çetebaşını cezalandırmıştır” dedi.

Açıklama şöyle noktalandı: “Eylemimiz, Raco bölgesi şehitlerinin intikamı için gerçekleştirilmiştir. Savaşçılarımızın Efrîn’in her yerinde bulunduğunu ve Efrîn halkına verdiğimiz kenti özgürleştirme sözünü yerine getirene kadar mücadelemizi yürüteceğimizi duyururuz.”