AKP milletvekili aday adayı katil AKP’liyi deşifre etti

AKP Urfa Milletvekili aday adayı Şeyhanlıoğlu, Suruç'ta yaşanan katliama ilişkin AKP Urfa Milletvekili adayı Halil İbrahim Yıldız’ın korumalarını ve yakınlarını suçladı.

Saldırıyı yeni bir Roboski olarak nitelendiren AKP Urfa Milletvekili aday adaylarından Hüseyin Şeyhanlıoğlu, AKP Genel Başkanı R. Tayyip Erdoğan ve Süleyman Soylu’nun Suruç’ta yaşananlara dair iddialarını bizzat yalanladı. Şeyhanlıoğlu, sorumluların AKP’li milletvekili ve milletvekili adayı İbrahim Halil Yıldız ve ailesi olduğunu yazdı.

AKP’nin Urfa Milletvekili aday adaylarından Doç. Dr. Hüseyin Şeyhanlıoğlu, Hicrethaber.com’da yayımlanan yazısında Suruç’ta yaşananların iç yüzünü anlatarak AKP’li milletvekili İbrahim Halil Yıldız ve ailesini suçladı. Şenyaşar ailesinin PKK’li olmadığı vurgulayan Şeyhanlıoğlu, olayı yeni bir Roboski olarak tanımladı.

İşte o yazı:

“Suruç olayı yeni bir Roboski’dir

AKP milletvekili adayı, olaydan 3 gün önce 1 TL’lik eşyaların satıldığı ucuzcu bir dükkanı ziyaret ediyor. Dükkan sahibi adam eski bir HDP’li olduğunu ve siyaset defterini kapattığını tövbe ettiğini söylüyor… Bize daha gelmeyin diyor. Olay günü milletvekili tekrar yaklaşık 50 kişilik grubuyla gelince tartışma çıkıyor ve Yıldız’ın meşhur tefeci abisi adama küfür ediyor. Adam da içerde kadınlar olduğunu ve gitmelerini söylüyor… Bu esnada tartışma silahlı saldırıya dönüşüyor ve Yıldız’ın kardeşleri ateş ediyor. Adam ve oğlu yaralanıyor… Bunu gören dükkan sahibi adamın yeğeni pompalıyla gelip Yıldız’ın tefeci abisini vuruyor.

Yıldız’ın adamları yaralı adam ve oğlunu hastanede oksijen tüpünü kafasına vurarak öldürüyor. Hastane kameralarını bozan ve polis dahil herkesi dışarı çıkaran Yıldız’ın adamları 2 oğul ve babayı Suriye’deki olaylar gibi bir vahşi bir şekilde infaz ediyor.”